Dogodki v živo

Dokumentirajte svoje dogodke z močjo videa. Piktorama vam bo pomagala najti najboljšo rešitev za vas glede na lokacijo, velikost, število dni in tip dogodka. Video dogodki so lahko hitri in enostavni ali zapleteni in detajlni. Proračun se zato spreminja glede na obseg produkcije in obseg vašega dogodka.
Uporabite moč videa za predstavitev svojih izdelkov ali storitev na sejmih ali dogodkih v živo. Mi vam pomagamo ustvariti po naročilu narejene videe za posamezne dogodke. Piktorama bo pripravila knjižnico video posnetkov, ki jih bo mogoče vključiti v vaše prihodnje dogodke. Arhiviranje posnetkov je odličen način kako prihraniti denar za prihajajoče produkcije. Z združitvijo arhiviranih posnetkom z novimi lahko enostavno znova uporabite obstoječe posnetke ali pa ustvarite nove, ki so aktualni in pomembni za vaše sedanje potrebe.
Postopek snemanja videa v živo je zelo podoben snemanju marketinškega ali podjetniškega videa, vendar z eno veliko razliko. Dogodki v živo imajo pogosto element nepredvidljivosti. Zaradi tega spomnimo stranke, da bomo takrat, ko pride do situacije, ki je izven našega nadzora, uporabili vse svoje izkušnje in intuicijo, da dosežemo posnetke, ki so potrebni za izpolnitev pogodbenega dogovora.

Dogodki v živo vključujejo:

Sejme
Uvodne izjave
Dobrodelne dogodke
Poslovne dogodke
Športne dogodke
Javne dogodke