Podjetniški in poslovni video

Vse družbe, tako velike kot majhne, si prizadevajo vključiti, okrepiti, navdihniti in izobraževati svoje zaposlene ali stranke. Moč videa je odgovor.
Piktorama začne postopek tako, da opredeli vaše potrebe skozi niz vprašanj in interaktivnih razprav. Namen vprašanj je pomagati vam in nam odkriti cilje, potrebne za uspeh. Ko je cilj dogovorjen, se začne produkcijski proces.

Izobraževalni video

Izobraževalni video med drugim omogoča podjetjem, da nudijo svojim zaposlenim in strankam dosledno in integrirano sporočilo o proizvodih, jih strokovno izobražujejo in jim dajejo vpogled v politiko podjetja.

Z video usposabljanjem vaše podjetje okrepi sporočilo z močjo videa. Naš cilj je, da ustvarimo video, ki bo navdihoval in motiviral vaše zaposlene.

Portfolio video

To je video, ki bodočim delodajalcem, šolam, strankam ali trenerjem omogoči, da vas spoznajo preko videa. Z njim pripravite skrbno zasnovano izjavo o tem, kaj resnično predstavljate. Je nepogrešljiv, če želite končno dobiti idealno službo. Naj vam Piktorama pomaga doseči najboljše, kar lahko ponudite.

Intervjuji

Piktorama ima vso opremo, potrebno za snemanje intervjuja v vsakem okolju.
Ni važno, ali gre za intervju z eno osebo ali za okroglo mizo, saj imamo vse potrebno, da opravimo delo. Naša oprema vključuje komplete luči, vrhunske brezžične mikrofone, če je potrebno, pa poskrbimo tudi za dodatne tehnike, vključno s tistimi, namenjenimi vzpostavitvi in snemanju zvoka.

Seminarji

Uporaba videa je odličen način, da izboljšate svoje sporočilo na seminarju. Vaš seminar si je mogoče ogledati znova in znova ter pri tem poudariti ključna sporočila. Svojo video predstavitev lahko pokažete tudi tistim, ki se seminarja niso mogli udeležiti, ali poklonite gostom kot darilo. Video se lahko uporablja tudi kot prenos v živo na velikih zaslonih med samo predstavitvijo ali na vaši spletni strani.