Prodaja in marketinški video

Marketinški video se lahko uporabljajo na različne načine: za ustvarjanje videov za krepitev vaše blagovne znamke, promocijo vašega izdelka, predstavitev storitve ali sporočila. To je le nekaj načinov za uporabo moči videa, s katerim boste predstavili svoje marketinško sporočilo.
Piktorama začne postopek tako, da opredeli vaše potrebe skozi niz vprašanj in interaktivnih razprav. Namen vprašanj je pomagati vam in nam odkriti cilje, potrebne za uspeh. Ko je cilj dogovorjen, se začne produkcijski proces.

Video o izdelkih

Video o izdelkih se ustvari za predstavitev linije izdelkov ali zgolj enega proizvoda. Videi se ustvarijo tudi za usposabljanje zaposlenih ali strank glede uporabe izdelkov. Video lahko uporabite na svoji spletni strani, v embalaži ali celo kot darilo.

Filmi za na splet

Spletna stran vašega podjetja, ki si jo potencialna stranka najverjetneje najprej ogleda, pogosto predstavlja tudi prvi vtis o njem. Video predstavitev vašega podjetja, ki bo naredila vtis na obiskovalca, je neprecenljiva. Video za na splet lahko uporabljate za trženje izdelkov ali storitev, predstavitev osebja družbe, usposabljanje zaposlenih ali strank in še mnogo drugega.

Oglasi

Zelo podobno kot so filmi za na splet, so oglasi narejeni, da pokažejo izdelek ali storitev, oziroma izpostavijo družbino javno mnenje na pozitiven in smiseln način. Pri snemanju oglasov za televizijo je treba upoštevati številne zaščitne ukrepe. To so v prvi vrsti dejavniki kot avdio in video združljivost z zahtevami Tv postaje. Pri Piktorami bomo poskrbeli za vse tehnične zahteve, tako da boste brez skrbi.

Branding Video

Video je odlično orodje za pomoč podjetjem pri strategijah njihovih blagovnih znamk. Video bo dodal čustveno komponento vašim ciljnim možnostim za uspeh. Video bo tudi jasno poslal sporočilo in s tem pomagal gledalcem, da bodo imeli vašo blagovno znamko v svojih srcih in mislih in pripomogel k temu, da bo vaša blagovna znamka “edina” za reševanje njihovega problema. Če je branding storjen učinkovito, vas bo ločil od konkurence, to pa je cilj, ki vam ga bo Piktorama pomagala doseči.